Wat zijn jullie verzendkosten?

Wij hanteren een standaard verzendkosten bedrag binnen Nederland van €3,95 tot €5,95 per bestelling. Wij versturen via PostNL en DHL.

Bij Groothandel/Wholesale berekenen wij €5,95 verzendkosten

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

 

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Onze producten worden na betaling binnen 3 werkdagen verstuurd. Zijn je items niet op voorraad dan nemen we contact met je op. We sturen je sowieso een mail als de postbode je pakketje heeft opgehaald. Heb je haast? Laat het ons dan weten en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen!

 

Wat als er iets niet in orde is met mijn ontvangen bestelling?

Geen probleem, neem even contact met ons op en we kijken wat er aan de hand is en wat een goede oplossing zou kunnen zijn.

 

Mag ik ook retour sturen?

Helaas kunnen onze producten niet geretourneerd worden. Omdat wij de kwaliteit van onze producten dan niet meer kunnen waarborgen.

 

Hoe kan ik de meringue en sprinkles het beste bewaren?

Bewaar onze producten op een droge plaats. Koelen is niet nodig maar een te warme plek is voor onze meringue en sprinkleblends niet gunstig.

 

Let op! Onze sprinkleblends kunnen harde sprinkles bevatten

Sommige sprinkles en sprinkleblends bevatten snoepjes, suikerparels, chococrispys etc. die voor sommige kinderen en volwassenen moeilijk te bijten zijn. Voorzichtigheid is daarom geboden. Bij het verstrekken aan kinderen, let er op dat sommige producten kleine ronde balletjes bevatten die een gevaar kunnen geven voor verstikking. Bewaar daarom de verpakkingen hoog, veilig en uit het zicht van baby en peuters / kleuters. 

Meringue Sisters is niet verantwoordelijk voor het verkeerd en onveilig gebruiken van onze mooie sprinkles en meringue. 

 

Hebben jullie ook een stenen winkel?

We hebben in onze bakkerij een afhaalpunt. Adres, Mercuriusweg 10a in Tynaarlo.

Leveren jullie ook aan winkels?

Jazeker! Interesse om verkooppunt te worden? Kijk onder 'contact' laat u naam en adres achter en we nemen z.s.m. contact met u op.