OVER ONS

Wij zijn Liene & Evelien, Meringue Sisters. Begonnen in onze bakkerswinkel in Groningen genaamd BAQ. Met een voorliefde voor zoete lekkernijen maar vooral voor meringue. Wat begon als kleinschalige verkoop in onze winkel groeide al snel uit tot een groot succes. Na de start van onze webshop en aanvragen vanuit heel het land was één ding wel duidelijk, we groeiden op deze locatie uit ons jasje. Sinds januari 2020 is onze bakkerij daarom gevestigd in Tynaarlo waar we ons richten op het bakken en bedenken van de lekkerste en origineelste meringue.

 

Liene is banketbakker met jarenlange ervaring in de bakkerijbranche en Evelien heeft een styling en marketing achtergrond. Hierdoor vormen wij een perfect team genaamd Meringue Sisters.
Met beide liefde voor het bakkersvak, zoete lekkernijen en vrolijke kleuren maken we iedere dag een feestje van ons werk.

Welkom op onze website.


Reactie plaatsen

Reacties

Mariska
2 maanden geleden

Die trommel is geweldig 💜 ivm coeliakie is het allemaal glutennvrij??

Fo Droumpouras
een jaar geleden

Lieve Dames

Heb net jullie historiek gelezen. Gefeliciteerd met het bedrijf dat jullie runnen.
Lekker mooi uniek retro en hedendaags.
Jullie zijn klasse dames.
Oh ja. Heb als geschenk een doosje van jullie lekkernijen gekregen van kennissen. Uit nieuwsgierigheid ben ik dan gaan surfen op jullie website. Wat Laduree is voor de macaron zijn jullie voor de meringue.
Congrats girls.

Grtjs
Fo

Inge
een jaar geleden

Echt heerlijke meringue's in allerlei verschillende smaken. Compliment voor jullie creativiteit! Ziet er heel feestelijk uit.

Mieke Goeteyn
3 jaar geleden

Wauw! Bij een familielid met een schattig cocoonwinkeltje een meringue met sinaasappel gekocht. Een verwennerij bij de zondagse koffie! Meringue met een perfecte consistentie. Andere smaken zullen volgen.

Yolande Diederiks
4 jaar geleden

Vandaag(voor Vaderdag) iemand héél blij gemaakt met jullie meringue! Hij heeft ervan genoten!

Joke
4 jaar geleden

Wat een "H" eerlijk idee...
ik wens jullie alle succes

Cea
5 jaar geleden

Laatst kocht ik jullie kleine witte en blauwe schuimpjes. We hebben nog nooit zulke heerlijke schuimpjes gegeten. Hoe heten deze? Dan kan ik ze nog eens bestellen.