OVER ONS

Wij zijn Liene & Evelien, Meringue Sisters. Begonnen in een bakkerswinkel in Groningen genaamd BAQ. Met een voorliefde voor zoete lekkernijen maar vooral voor meringue. Wat begon als kleinschalige verkoop in onze winkel groeide al snel uit tot een groot succes. Na de start van onze webshop en aanvragen vanuit heel het land was één ding wel duidelijk, we groeiden op deze locatie uit ons jasje. Sinds januari 2020 is onze bakkerij daarom gevestigd in Tynaarlo waar we ons richten op het bakken en bedenken van de lekkerste en origineelste meringue en de wederverkoop hiervan.

 

Liene is banketbakker met jarenlange ervaring in de bakkerijbranche en Evelien met haar styling en marketing achtergrond vormen wij samen Meringue Sisters.
Met beide liefde voor het bakkersvak, zoete lekkernijen en vrolijke kleuren maken we iedere dag een feestje van ons werk.

Naast onze kleurrijke meringue creaties mixen we de meest geweldige sprinkleblends die we zowel gebruiken voor onze eigen creaties maar ook worden verkocht in onze webshop en aan verschillende bakkers

Welkom op onze website en Become a meringue sister!


Reactie plaatsen

Reacties

Mieke Goeteyn
5 maanden geleden

Wauw! Bij een familielid met een schattig cocoonwinkeltje een meringue met sinaasappel gekocht. Een verwennerij bij de zondagse koffie! Meringue met een perfecte consistentie. Andere smaken zullen volgen.

Yolande Diederiks
2 jaar geleden

Vandaag(voor Vaderdag) iemand héél blij gemaakt met jullie meringue! Hij heeft ervan genoten!

Joke
2 jaar geleden

Wat een "H" eerlijk idee...
ik wens jullie alle succes

Cea
3 jaar geleden

Laatst kocht ik jullie kleine witte en blauwe schuimpjes. We hebben nog nooit zulke heerlijke schuimpjes gegeten. Hoe heten deze? Dan kan ik ze nog eens bestellen.